DUTCH SWIMMING DIPLOMA

Opleiding voor de Nederlandse Zwemdiplomas

Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ vindt: hoe eerder een kind veilig is in het water, hoe beter. De meeste kinderen die verdrinken, zijn immers tussen de nul en vier jaar oud. Vanaf zeer jonge leeftijd zijn er mogelijkheden in het zwembad om kinderen veiliger in en om water te laten bewegen.

De adviesleeftijd om te starten met zwemles voor het A-diploma is 4 tot 5 jaar. Er zijn ouders die liever eerder willen starten met zwemles, namelijk als hun kind 4 of zelfs 3 jaar is. De eisen die aan het A-diploma zijn gesteld, zijn te moeilijk voor een kind van 3 jaar om te halen. Zelfs een kind van 4 heeft moeite met de eisen. Daar komt bij dat een kind van 4 ook start op de basisschool. Dit is voor een kind een grote verandering, die veel energie kost. Wacht een half jaar en het kind zal makkelijker door de zwemlessen heen lopen.

Ouders die graag willen dat hun kind leert zwemmen vóórdat het kind 4 jaar oud wordt, kunnen terecht in High Performance Swimming Club. Tijdens deze lessen leren kinderen zichzelf redden met de mogelijkheden die bij een kind van die leeftijd passen. Het kind leert geen zwemslagen en krijgt na afsluiting dan ook geen A-diploma, maar kan die op latere leeftijd wel makkelijker halen.

Als het kind klaar is om specifiek te oefenen voor het A – B of C diploma dan wordt het kind uitgenodigd om in the afzwem groep deel te nemen. Het lesgeven aan deze groep en het aansluitend afzwemmen wordt verzorgt door Mevr Gerrie van Beek - 050 175 4747

Bent u geintresserd in zwemlessen ter opleiding van het ABC diploma dan bent u van harte welkom in High Performance swimming club.

Want to know more about our Dutch Swimming Diplomas?

CONTACT US TODAY

How to book your swimming course;
To book and pay the fees for your chosen swim course, please use our online booking platform to book the sessions and dates you wish to join.

Once chosen, you will be directed to our online payment system where you will be able to pay for the swimming course online.

You will then receive an email with your booking confirmation and the sessions are confirmed.

You can check your sessions through our Classcard app, which will show you any upcoming sessions. Download the Classcard app through the Google Play or App Store.
If you have any questions, please do not hesitate to contact us at 050 175 4747
High Performance Swimming Club revolves around every aspect of swimming.
HPSC Office Location
Diamond Business Center 1
Block C, Office 109
Arjan, Dubai, U.A.E.
PO Box 337143
Contact Us